Gezelligheid ten top

Een centrale verwarming laten installeren maakt van uw huis een thuis.

Meer dan 70 % van de energiekosten van een modaal gezin gaan naar verwarmingskosten. Een serieus percentage dus waardoor u toch beter eventjes stil gaat staan alvorens u beslist om centrale verwarming te installeren in een woning of appartement regio Hasselt. Want de ene installatie is de andere niet en iedere vorm van centrale verwarming biedt zowel voor- en nadelen.

Er cv-installatie kan op heel wat verschillende energiebronnen werken. Uw persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden van uw woning spelen een cruciale rol in het nemen van een uiteindelijke beslissing. De meest voorkomende installaties werken vandaag de dag op gas. Het gemak van een gasketel is oneindig en bovendien zijn de meeste ketels ook zuinig en makkelijk regelbaar.

Met een draai aan de knop verwarmt u uw hele huis, van boven tot beneden. Bovendien is ook uw voorziening voor warm water hier vaak aan verbonden zodat u eigenlijk geen bijkomende boiler meer nodig hebt.

Contacteer ons met al uw vragen over  de plaatsing van uw centrale verwarming en wij komen graag langs om u de nodige uitleg te verschaffen. 

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!011 96 01 52